tirsdag 27. juli 2010

SISTE GARNKJØP

I dag fikk jeg pakken fra Spar Kjøp. Hele 92 nøster med baby ull, silja og sportsragg. Huff.......også jeg som egentlig hadde plan om å slanke det lageret som jeg allerede har. Nå har jeg tatt lillegutt i handa på at jeg ikke skal kjøpe mer garn før jeg har strikket opp en eske med garn ( har 12 store esker + noen plastposer med garn ........hm... ). Jeg er vell det man kan kalle en garnoman he he he.....:p

4 kommentarer:

 1. Wow, har i allefall litt å velge i mellom.
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Først begynte jeg å lure på om det var noen som skulle ha smått i familien da jeg så dette hm... Begynner å forstå hva han .. mener..Et tips lag et forum med produktene fra garnslankingen. Ja ja :O ; )

  SvarSlett
 3. Å, jeg blir så glad når jeg ser at det er flere enn meg som handler mye garn :) Vi kan jo ikke ta sjansen på å gå tom, heller!!!
  det ligger en hilsen til deg i bloggen min :
  http://hjertego.blogspot.com/2010_08_07_archive.html

  SvarSlett
 4. Kjenner til "problemet"med restegarn. Selv tok jeg tyren ved hornene i fjor vinter, og begynte produsere ulltepper!Strikker på strømpepinner, og strikker teppet sammen etterhvert, og du verden så godt og varmt det er å sitte med i fanget i gostolen, mens man ser Tv og lar pinnene arbeide. Ellers er det alltids noen som trenger raggsokker også!
  Ta gjerne en titt inn på bloggen min,www.maskepigene.blogg.no der det meste er faktisk restegarnarbeid.Hilsen Kari

  SvarSlett