søndag 12. august 2012

STRIKKETREFFKONKURANSEFor en ukes tid siden kom jeg over en strikketreffkonkuranse på facebook. Det skal strikkes 4 sjal, 4 par sokker, 4 par votter og 4 luer før 1 april neste år. Lenge vurderte jeg om jeg skulle hive meg med. I og for seg er det jo ikke så mye, men med full dags jobb, hus og familie så er det jo en utfordring i seg selv. Premien er dekkning av reise og opphold på et strikketreff. Dette hørtes ufattelig spennende ut, så jeg meldte meg på og garn ble bestilt til noen av prosjektene. Og i går kom pakken, levert på døra på en lørdag. Snille, snille postmannen kom med pakken til meg etter at den var levert til feil postkontor først.


 

Vell etter middag var det å finne pinner og begynne på første oppskriften. Det ble denne luen. Lettstrikket var den, og strikket i et tykt godt garn. Ble riktig så fornøyd med resultatet. Var litt usikker om det skulle holde med garnet som var oppgitt i oppskriften, men da lua var avfellt, så satt jeg igjen med ca 1 meter garn.

Mønster: Drops design 142-17
Garn: Drops Nepal
Pinner: nr 3 og 4Ønsker dere alle en fortsatt fin dag2 kommentarer:

  1. Flott lue, er med på konkurransen jeg også :) Det er moro med utfordringer, men egentlig unner jeg en av dem/dere som har kostbare og lange reiser å vinne.

    SvarSlett
  2. Så spennende konkurranse og flott lue.
    Lykke til.
    Klem Tone

    SvarSlett